SF-Caravan Turku ry:n omat alueet

Kesäniemi ja Ruissalo Camping

Yhdistyksen oma, ympärivuotisessa käytössä oleva alue on Kesäniemi, Vehmaan kunnassa. Aluetta kehitetään jatkuvasti, jotta se palvelisi mahdollisimman hyvin jäsenistöä ja muita vieraita ja matkailijoita.

Alueen viimeisin kehityskohde oli uusi huoltorakennus, jossa on uudet ja ajan mukaiset wc ja suihkutilat sekä kemsan tyhjennys paikka. Alueelle rakennettiin myös uusi jätevesien käsittelylaitos.

Yhdistys on vuokrannut jo vuosikymmenten ajan, Turun kaupungilta Ruissalon Camping alueen talvikäyttöön ajalle 1.9.-15.5. Alue sijaitsee Saarronniemessä.


Kesäniemi

Kesäniemi sijaitsee noin 45 km:n päässä Turusta, Kustavintien varrella. Alueelle johtava Riihivainiontie kääntyy päätieltä vasemmalle Turun suunnalta saavuttaessa, heti Vilumarketin/St1 -huoltoaseman kohdalta, josta on selkeät opasteet perille.

Tervetuloa viihtymään kanssamme!

-Tutustu Kesäniemen palveluihin tarkemmin

Ruissalo Camping

Alue sijaitsee noin 12 km:n päässä Turun keskustasta, luonnonkauniissa Ruissalon saaressa. Saari tarjoaa aktiiviselle matkaajalle paljon mielenkiintoista tekemistä niin kävelyreittien, taidegallerioiden ja Turun yliopiston kasvitieteellisen puutarhan kuin myös rentoutumiseen loistavasti sopivien Golfkentän ja Kylpylähotellin puolesta.

-Tutustu Ruissalo Campingin palveluihin tarkemmin