Ajotaitoharjoittelua 10.9 ja17.9 Klo 17.-19. Messukeskuksen pihalla.

Turvatoimikunta järjestää Syksyn aikana maanantaina ajoharjoitteluja auto-vaunuyhdistelmille sekä matkailuautoille Turun Messukeskuksen pihalla (sisäänajo artukaisten kiitotien puolelta).

Ajoharjoittelupäivinä on mahdollista suorittaa myös ajotaitomerkkejä.

Ajoharjoittelussa tarvitset oman auton ja peilit samoin matkailuauton. Vaunu tuodaan paikalle turvatoimikunnan puolesta. Harjoittelupaikka on turvallinen iso asfalttikenttä, jossa ei häiritseviä esteitä ole.

Harjoitteluiltoina on mahdollista harjoitella ilman ratamerkkejäkin. Kun taidot karttuvat voit siirtyä ajoharjoitteluradalle. Ajoharjoittelurata perustuu neljään jokapäiväisessä liikenteessä oletettuihin asioihin kuten: Suoraan peruutus, pujottelu, talliin peruutus sekä jalkakäytävän reunaan parkkeeraus. Jotain näistä tarvitaan lähes aina kun vaunun kanssa leiriydytään.

Turvatoimikunnan jäsenet antavat halutessasi ohjeita yhdistelmän käsittelyssä. Harjoittelussa on hyvä päivittää talven aikana mahdollisesti unohdetut taidot. Ajotaitoharjoittelut ovat maksuttomia ja kaikkien yhdistysten jäsenille.Syksyn harjoittelupäivät ovat maanantaina 10.9 ja 17.9 klo 17.–19.

Tervetuloa! Esa Kankaristo ja Katriina Laitinen

Yhdistyksellä on nyt käytössä oma vaunu Solifer S3 joka on nyt harjoituksissa käytössä jatkuvasti.

Yhdistyksellä on nyt käytössä oma vaunu Solifer S3 joka on nyt harjoituksissa käytössä jatkuvasti.