Ajotaitoharjoitukset Messukeskuksessa 12. ja 19.9.2016

Ajotaitoasiaa!

Kesälomat alkavat kohta olla takana päin vaikka kesä jatkuukin. Lomareissuistakin on mukavat muistot vielä tuoreena mielessä. Ajotaidon puolesta naiset ainakin valmistautuivat hyvin kesälomareissuille käymällä oikein porukalla toukokuun viimeisenä harjoituspäivänä ajamassa niin matkailuautolla kuin vaunullakin ajoharjoitteluradan messukeskuksen pihalla. Tilaisuudessa suoritettiin myös merkkiajoja ajotaitomerkin saamiseksi.

Jos kesän aikana on tuntunut vielä esimerkiksi peruuttaminen hankalalta ei kannata vielä heittää hanskoja naulaan vaan käydä harjoittelemassa lisää turvallisessa paikassa jossa saa myös hyviä neuvoja ajoneuvoyhdistelmän käsittelyyn.

Hyvä tilaisuus harjoitteluun on syyskuussa Turun Messukeskuksen parkkipaikalla kun yhdistyksemme turvatoimikunta järjestää ajotaitoharjoitus tilaisuuksia. Harjoituksissa tarvitaan oma auto ja peilit sekä oma matkailuauto. Harjoitusvaunun tuo paikalle turvatoimikunta.

Harjoittelupäivät ovat maanantaisin syyskuun 12. ja 19. päivä. Klo 17.00-19.00 Harjoittelut ovat maksuttomia kaikkien yhdistysten jäsenille. Tervetuloaliukas