SF-Caravan Turku ry

Suomen vanhin karavaanariyhdistys

Ruissalo Camping

Ruissalon leirintäalue on käytössä talvisin ja alueelta löytyy asuntovaunu- ja matkailuautopaikkoja sekä kausisopimuksella että vieraille. Alueelta löytyy huoltorakennukset WC- ja peseytymistiloilla sekä keittiöillä. Käytössä on kaksi saunaa jotka lämpeävät keskiviikkona ja lauantaina.

Sijanti

Alue sijaitsee noin 12 km:n päässä Turun keskustasta, luonnonkauniissa Ruissalon saaressa. Saari tarjoaa aktiiviselle matkaajalle paljon mielenkiintoista tekemistä niin kävelyreittien, taidegallerioiden ja Turun yliopiston kasvitieteellisen puutarhan kuin myös rentoutumiseen loistavasti sopivien Golfkentän ja Kylpylähotellin puolesta.

Palvelut

Leirintäalueen matkailuvaunualueella on saniteettitilat, jotka ovat käytössä myös talvisin. Käytössämme ovat keittiöt, joista toisessa televisio ja karokelaitteet, WC:t, suihkut, ajokaivo sekä kempsan tyhjennyspaikka ym. Leirialueen vieressä on linja-autopysäkki, josta pääsee tunnin välein keskikaupungille.

Tapahtumat

Tapahtumat päivitetään myöhemmin.

Tiedot

Talvikautena aluetta hoitaa SF-Caravan Turku ry. Talvikauden isäntä Matti Vainio, puh. 0400 704 179. Kesäkautena aluetta hoitaa Turun kaupunki.

Yhteystiedot

SF-Caravan Turku ry
Linnankatu 49 A, 20100 Turku
Puh. 040 768 1430
Y-Tunnus: 0834970-9
crossmenu